Wist u dat?

_N0A5664.jpg

Wist u dat...
Wij het sociale aspect van een café-functie belangrijk vinden en wij er alles aan doen om voor alle leeftijden een “thuis” te bieden. Vandaar onze naam “Café Thuys”, een café waar je makkelijk binnenloopt voor een kopje koffie, een drankje, hapje of een babbeltje.

Wist u dat...
Er voor iedereen een plekje te vinden is in “Cafe Thuys“. Of het nu gaat om een lunch, een bakje koffie met gebak of een biertje, een uitgebreid diner of een stapavondje. Aan de voorzijde, waar de entree zich ook bevindt, bieden wij een ongedwongen café-functie aan waarbij een heerlijke lunch of eetcafé-gerechten genuttigd kunnen worden

Wist u dat... 
U in onze Huyskamer, ons restaurant, kunt kiezen uit verschillende heerlijke gerechten. Dit is genieten op een rustige en informele wijze met uitkijk over de binnentuin.

Wist u dat...
De Huyskamer omgebouwd kan worden voor grotere feesten en partijen waarbij ook de binnentuin betrokken kan worden. Bij mooi weer is de binnentuin uiteraard ook afzonderlijk te reserveren voor uw besloten feestje. De ambiance en onze heerlijke hapjes in combinatie met uw gezellige gasten zorgen ervoor dat u op een prachtige avond of middag kunt terugkijken.

Wist u dat...
In onze Achterkamer plaats is voor de kleinere feestjes of vergaderingen die compleet verzorgd kunnen worden met koffie- en luncharrangementen.

Wist u dat...
Bij goed weer wij lunch en diner serveren op het terras én binnentuin.

Wist u dat...
Na etenstijd, naar gelang de sfeer en het publiek, de muziek langzaamaan iets luider zal gaan klinken zodat het café gedeelte in de laatste uurtjes overgaat in een stapcafé.

Wist u dat...
Er ook aandacht zal zijn voor terugkerende evenementen zoals stapavonden met deejee of optredens door een plaatselijk bandje. Uiteraard horen wij ook graag uw ideeën!

Wist u dat... 
Wij het belang zien van sociale contacten voor uitbreiding van ieders zijn netwerk.

Wist u dat...
Wij zorgen voor gezellige ontspannen sfeer en teruggaan naar een goed en laagdrempelig eetcafé waarbij de sociale functie de boventoon voert. Ongedwongen, laagdrempelig een goede prijs/kwaliteit verhouding, een verrassende menukaart met ruime keuze aan gerechten. Daarbij betrouwbaar, verzorgd en goed personeel.