Sorry, we zijn gesloten

"Wij hopen u een plek te bieden waar het gezellig vertoeven is, u een praatje maakt en wellicht nieuwe vriendschappen sluit. Kortom een ontmoetingsplaats voor jong en oud."

openingstijden Café

Maandag

gesloten

dinsdag

Gesloten

woensdag 

gesloten

Donderdag 

15:00-00:00

vrijdag

15:00 – 01:00

zaterdag

15:00 – 01:00

zondag 

15:00 – 00:00

– Zondagmiddag 26 november is er uiteraard weer livemuziek bij Café Thuys. Ditmaal staat Rabbit Steps op het podium; een rock coverband uit Heeze en omgeving. Entree is gratis!

Rabbit Steps is een jonge coverband die energieke rockmuziek speelt. Ondanks de lage gemiddelde leeftijd richt de band zich juist niet alleen op moderne meezingers. Er komt ook genoeg classic- en alternative rock voorbij om iedere doelgroep op te zwepen. Verwacht sowieso bekende hits van Queen, Dire Straits, Arctic Monkeys, Red Hot Chili Peppers en The Kooks tijdens deze gezellige muzikale middag.

De band weet met hun repertoire en speelsheid elk publiek zover te krijgen dat ze voor een paar uur de stoute schoenen aantrekken. Zelfs de grootste ijskonijnen zetten op een gegeven moment hun drankje op tafel om los te kunnen gaan. 

Maar vanwaar de markante bandnaam? In 2021 begon de band als ‘Rapid Steps’ en wisten ze die naam maar liefst één dag vast te houden. Tot meerdere ouders van de bandleden met de vraag kwamen “wat konijnen er nou weer mee te maken hebben?” Toen moesten ze wel aan de naamsverandering geloven naar ‘Rabbit Steps’. Inclusief steppend konijn als logo. 

De band bestaat uit Noortje Pellens (drums), Koen Klaren (basgitaar), Jeroen Jansen (gitaar), Michiel van den Hurk (nog meer gitaar) en Dani Bosveld (zang). 

Zij verwelkomen op 26 november iedereen van harte bij hun eerste optreden op Heezer bodem. Vanaf 14:30 uur is de dansvloer geopend!